80.Yıl Orhangazi Ortaokulu

Telefon : 0 232 259 06 74
Belgegeçer : 0 232 277 33 93
WEB https://80yilorhangaziortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇETİN EMEÇ MAH. FEVZİ ÇAKMAK SK. 80.YIL ORHANGAZİ İLK ÖĞ. OK SİTESİ NO 4/B İÇ KAPI NO 1
VİZYON : İyi düşünen, sağlıklı kadrolarla çalışmayı ve başarmayı kendine hedef edinmiş, geleceğin Türkiye´ sinde önemli noktalarda görev yapabilecek, Atatürkçü ve teknolojiyi iyi kullanan çağdaş öğrenciler yetiştirmek.
MİSYON : Köklü bir geçmişe sahip olan 80.Yıl Orhangazi Ortaokulunu, Atatürkçü çizgisini koruyarak , medeni ülkeler seviyesine ulaştırmak, eğitim öğretimde araştıran, sorgulayan ve sonuca ulaşan öğrenci yapısıyla emsallerinden bir adım önde olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :ORTAOKUL NORMAL OKUL ÖNCESİ İKİLİ EĞİTİM
Saatler : DERS BAŞLAMA:09:00 ÖĞLE ARASI:12:15-12:45 DERS BİTİŞ: 12:45-15:05
Isınma : JEOTERMAL
Servis :
Ulaşım : Balçova-Narlıdere ulaşım yolları üzerindedir.
Yerleşim Yeri : Balçova Ata Cad. ile Sakarya Caddesinin kesişim noktasında yer alan okulumuza, balçova yönüne giden bütün belediye otobüsleri ile ulaşım mümkündür.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine toplam 8 km uzaklıktadır.Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :